Rreth nesh

Qytetarët për parkun  është një nismë e lirë qytetare e cila ka kundershtuar kryesisht ndertimet pa leje qe janë në  dëm të parqeve të gjelberuara. Kjo nisëm nuk është e organizuar dhe nuk perfaqësohet nga asnjeri. Cdo qytetar qe ndjen te njejtat padrejtesi ne abuzimin me natyren dhe njerzit mund te solidarizohet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s